בדיקת US (על קולית) צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/01/2017 | 10:47 | מאת: פנחס לזר

בלוטת מגן: אונה שמאלית - גודל 2.0 * 1.8 * 5.3 ס"מ , מרקם לא הומגני, באספקט אחורי אמצעי הודגמה קשרית סולידית אקוגנית, הטרוגנית בגודל 1.5 * 1.2 ס"מ ללא הפירמיה בדופלר בצבע. בצמוד אליה הודגמה ציסטה בגודל 0.5 ס"מ. אונה ימנית - גודל 2.0 * 2.2 * 5.0 ס"מ , מרקם הומוגנית ללא קשריות. איסטמוס - ב.מ.פ

שלום רב, לא נשמע מאוד מדאיג אך בגוש בגודל זה מומלץ ניקור תחת US. ממליץ לבצעו במקום איכותי כגון מרפאת ארם שם ישנם תורים זמינים ותשובה פתולוגית ראשונית במקום (03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר