כאבי ראש- האם לעשות MRI בשנית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/01/2017 | 15:49 | מאת: יהודה

לפני כשנה התחילו לי כאבי ראש שלא אובחנו MRI היה תקין כרגע אני מרגיש בראש מאחורה בלוטה האם יש מה לבדוק את זה? יש עדיין כאבי ראש בעיקר שאני קם אבל זה אולי בגלל שאני עם טנטון ???.??ץ>.תףץ

שלום רב, לא נשמע קשור לכאבים. ממליץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר