גוש תת עורי בלסת שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/01/2017 | 18:30 | מאת: קובי

שלום רב אני בן 31 בימים האחרונים הופיע לי גוש תת עורי בלסת שמאל, ללא כאב במגע. רופא המשפחה הפנה אתי לבדיקת US ולרופא א.א.ג.. תוצאות בדיקת הUS : סוג בדיקה: US רקמות רכות הבדיקה: US איזור תת ליסתי משמאל במיקום תת עורי הודגם תהליך היפואקואי מידות 10*5.3 מ"מ. לא נצפו זרימות דם בתוכו. אין מעורבות של רקמות סמוכות. לא נצפו בלוטות לימפה באזור. לסיכום: קרוב לוודאי מדובר בתהליך דלקתי - למעקב לפי מהלך קליני. שאלותי: 1. האם על פי תוצאות הבדיקה אין חשש לגידול ממאיר? 2. האם יש צורך בהוצאת הגוש? תודה רבה מראש

כפי שכתוב- נראה שמדובר בתהליך דלקתי. ממליץ בדיקת רופא המשפחה ומעקבו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר