פיענוח אולטראסנד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/01/2017 | 14:43 | מאת: אלינור

אשמח לעזרה בפיענוח אולטראסנד. מרקם בלוטה הטרוגני עם מספר ממצאים היפואוקוגניים עד קוטר כ- 7מ״מ בשתי האונות היפר ווסקולרי. נוכחות קשרי לימפה מימין מידות 17מ״מ צורה אובלית ליבה שומנית- - כן וואסקולרי במרכז הסתיידויות אין

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ מעקב אנדוקרינולוגי. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

28/01/2017 | 00:31 | מאת: אלינור

תודה רבה🙂

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר