בדיקה us צוואר לפענח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/12/2016 | 16:51 | מאת: ענ1010

האיסטמוס אינו מעובה האונה הימנית מוגדלת ברוחב 22 ס"מ האונה השמאלית אינה מוגדלת בלוטת המגן בעלת מבנה בלתי אחיד זו התוצאה של הבדיקה לבדיקה אם אפשר לקבל הסבר ומה זה אומר תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג או מצריך טיפול בשלב זה. יש לפנות לאנדוקרינולוג למעקב. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר