3 בלוטות בראש נפוחות למטה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/12/2016 | 23:05 | מאת: ליאת

היי כבר חצי שנה שיצאה לי גולה גדולה בראש למטה והרופא הפמץנה אותי לus בזמן שחיכתי יצאו לי עוד 2 בצד שני הרופא אמר שזה בלוטות הלימפה אבל זה נפוח כואב וגם כאבי ראש לעיתים קרובות גם יצאו לי פצעים קטנים בקרקפת שמגרדים ואני מודאגת

שלום רב, נשמע באמת כבלוטות לימפה משניות לפצעים בקרקפת. ממליץ מעקב רופא ו US. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר