כאבי גרון שנראים כמו דלקת בשקדים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2016 | 13:43 | מאת: שרון

היי הייתה לי דלקת גרון לפני יומיים והיא עברה אתמול והתחילו לי כאבים בצד ימין בגרון,השקד לא נראה נפוח אבל כשנוגעים מתחת לסנטר בצד ימין כן מרגישים בליטה.כואב לי ברמה נוראית זה כבר מרגיש כמו דקירות,אין לי חום ולא נראה על השקדים נקודות לבנות או משהו.מה זה??😭 חשוב לציין שאני חיילת אז לשלוח אותי לרופא אף אוזן גרון לא כל כך יעזור

שלום רב, לא נשמע מדאיג. נשמע יותר כבלוטות לימפה מוגדלות. בכל זאת ממליץ לפנות לבדיקה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר