ניתוח אנדוסקופי או פתוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2016 | 12:57 | מאת: אמיר

האם ניתן לכרות את העצם המקסילרית (חצי לסת) מבלי לבצע חתך על הפנים? (בצורה אנדוסקופית או חתך בתוך הפה)?

שלום רב, תלוי מאוד בסוג הגידול, מיקומו ואיכותו של המנתח. ממליץ לפנות ליעות מסודר לד"ר לנדסברג שמומחה בכריתות אנדוסקופיות כגון אלו באסותא 03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר