שאלה - אודה לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/12/2016 | 16:35 | מאת: אבנר

שלום רב בן 40 בשנים האחרונות גולה קטנה ליד אפרכסת ימין עליונה שגדלה בשבועיים האחרונים . הופנתי לא.א.ג לפני כשבוע שבדק ומישש ורשם ש '' נגע בגודל 5 מ''מ , מעט רך , זז עם העור , לא רגיש למגע , לא נמושו בלוטות לימפה מוגדלות .נראה כבלוטת חלב , נשקול להסירו אם יגדל או יזדהם '' מאז שבוע שעבר , אני חושב שזה גדל עוד קצת . ניגשתי אתמול לרופא משפחה שגם מישש והחליט שמדובר בגוש שומני . יחד עם זאת אמר שכדאי לעשות אולטרהסאונד בכדי להיות בטוחים. התור לאולטרהסאונד רק עוד שבועיים... אני בנתיים חסר מנוחה וחושש מאוד. האם הגיוני שגוש החשוד כסרטני יגדל מאוד בתוך מס' ימים ? האם העובדה ש 2 רופאים בדקו , מעידה שכנראה מדובר במשהו לא מסוכן ? אשמח לשמוע דעתך ולהרגע ...

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך קשה לומר ללא בדיקת הגוש. מופנה ל אאג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר