בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/05/2013 | 22:15 | מאת: טל

שלום, לבני בן השלוש ישנם בעיות אכילה קשות. הוא כמעט לא אוכל דבר מלבד דברים שהם במרקם של קרקר או מעדן חלק. הוא מעולם לא אכל פסטה, פיצה, עוף, לחם שמרוח עליו ממרח כלשהו. אם אוכל גבינה זה יהיה בנפרד מהלחם. אם בטעות מתערבב לא משהן או שאכל ביב גדול מידי, מייד מופיע רפלקס הקאה. בדקנו כבר בכל מקום אפשרי (מרפאה להפרעות אכילה, ריפוי בעיסוק, מרפאה להתפתחות הילד) וכלום לא עזר. פסיכולוגיה בגרוש. היום הבחנתי במשהו בגרון שלו מצד ימין לצד הענבל. נדמה היה לי שאני רואה איזו חסימה או משהו. חייבת לציין שהילד לא סובל מצינון, נחירות ומחלות / אנגינות. האם ייתכן שיש משהו פיזי שגורם לבעיית האכילה? אני מיואשת.

שלום טל לפי התאור שמסרת מאד לא סביר שיש הפרעה מבנית אבל בכל זאת רצוי להבדק אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים