ניתוח השקד השלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/05/2013 | 21:58 | מאת: אילה

בני עבר ניתוח השקד השלישי בעקבות ריור מוגבר, נחירות ואדנואידים מוגדלים. האם ריור ונחירות הם תופעה נורמלית לאחר ניתוח (ואם כן כמה זמן בערך)או שזה סימן שהניתוחלא עזר?

שלום אילה זאת בהחלט תופעה רגילה ויכול להמשך כשבוע לאחר הניתוח. בד"כ 3 שבועות אחר הניתוח כבר אין תסמינים ובמידה ועדיין קיימים רצוי לפנות לרופא המנתח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים