פרוטיטיס?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2013 | 00:59 | מאת: אמא לילדה

שלום ביתי בת 10 הרגישה כאבים עזים בפינת הלסת התחתונה מתחת לאוזן, חום 37.2 כאבי ראש עזים. לאחר כמה שעות אחרי שנבדקנו אצל רופא ילדים תורן אובחנה כפרוטיטיס ואז החלו הכאבים בצד השני עם המשך כאבי הראש ללא עליה בחום.האם לקחת למוקד? רק משכחי כאבים? האם זו חזרת? (היא קיבלה חיסון רק בגיל שנה )

שלום קשה לדבר על אבחנה ללא בדיקה. פרוטיטיס יכולה להופיע גם בילדים . חזרת די נדירה במיוחד בילדים מחוסנים. בדיקת רופא אאג רצויה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים