ניתוח פוליפים ושקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/04/2012 | 05:29 | מאת: ענבל

שלום , בתי בת שנתיים ושלושה חודשים עברה ניתוח פולפים ושקדים ב 19.4 קצת פחות מחודש. השלושה שבועות הראשונים עברו מצויין, אך שילשום היא החלה לדמם באף בנחיר הימני (בלילה) והלילה שוב כמה מדממת מאותו נחיר, ובנוסף יצא לה מעין מוגלה / קריש דם. האם במצב כזה רצוי לפנות ישר למיון? האם זה שכיח לאחר ניתוח?

14/04/2012 | 09:00 | מאת: טניה

שלום עינבל, בני סובל בבעיות נשימה והומלץ לו לעשות ניתוח אדנואיד ושקדים אשמח לשוחח איתך בנושא. דרך אגב מה הסיבה שהומלץ לבתך לעבור ניתוח?

שלום ענבל מאד לא סביר שהדמם האפי קשור לניתוח שהיה לפני חודש. סביר יותר שהדמם נובע משפשוף או פציעה זעירה של האף ומחיטוט אפי. במידה והדמם ממשיך רצוי לפנות לרופא אאג / מיון. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים