לקות שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/01/2012 | 00:32 | מאת: יואל

שלום בתי בת 3 חודשים ואובחנה כבעלת לקות שמיעה חמורה אין תגובה גם בלמעלמה מ90 דציבלים קלינאית התקשורת אמרה שבעתיד נצטרך לבצע בדיקת ראיה לשלול תסמונת מסוימת חיפשתי ברשת ומצאתי שזו תסמונת אשר ומאד נבהלתי רציתי לברר האם תסמונת זו שכיחה וכן ממתי אפשר לבצע את הבדיקה השוללת תסמונת זו

שלום יואל ניתן לבצע בדיקות גנטיות לשלילת המחלה כבר עתה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים