תופעות לוואי משימוש בתרסיס אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/01/2012 | 09:28 | מאת: צדפית סוויד

שלום, אני סובלת מדלקות בסינוסים כבר שנים, בתדירות של אחת לחודשיים בערך. לפני מספר ימים התחלתי טיפול אחת ליום בתרסיס אבאמיס + כדור טלפסט, בעצת רופאת א.א.ג שנבדקתי אצלה. מאותו יום שהתחלתי את הטיפול ועד כה קרו שלושה דברים: האחד החיובי - האף כבר לא סתום. שתי התופעות המוזרות: לחץ באזור המצח+מתחת לעיניים+לאורך האף ובנוסף אין לי חוש טעם וריח לחלוטין מאז התחלתי בשימוש. האם תופעות אלו מוכרות? מה ניתן לעשות? תודה

20/01/2012 | 21:14 | מאת: ד

שלום צדפית פגיעה בחוש הריח אינה קשורה בד"כ לשימוש בתכשיר. ההיפך לאחר שימוש מסוים כוון שהאף נפתתח לנשימה יש גם שיפור בחוש הריח. לגבי הלחצים יתכן וקשור ויתכן ולא. כעיקרון התרסיס בטוח מאד לשימוש ותופעת הלואי העיקרית שלו היא דמם אפי קל. בברכה ד"ר גורדין

02/12/2012 | 19:21 | מאת: דוד תמם

שלום רב אני משתמש באבמיס בהמלצת הרופא נגד אלרגיה והתנפחות הקונכיות באף רציתי לדעת האם אני יכול ללכת לבריכה כאשר אני מטופל באבמיס תודה דוד תמם

30/06/2020 | 12:12 | מאת: רעןת

היי האם הלחצים נבעו מהתרסיס?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים