פוליפים בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/09/2011 | 22:02 | מאת: מירב

ערב טוב, אני בשבוע 35 ומזה חודשיים סובלת מפוליפים באף אין תחושה של טעם וריח נזלת מוגלתית תחושה מגעילה האם זה עובר אנטיביוטיקה לא עזרה שום משאף לא עוזר מה עושים?

שלום מירב גודש באף ונזלת שכיחים למדי בהריון. טיפול תרופתי מאד מוגבל עקב הסיכון לפגיעה בעובר (סבירות נמוכה). שימוש במי מלח באף יכול לעזור והוא בטוח לשימוש. גם תרסיס סטירואידלי אפי מותר בשלב זה של ההריון ויכול לעזור. לרוב לאחר הלידה התלונות מוקלות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים