דלקת ונוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/07/2019 | 17:49 | מאת: אורטל

שלום, ילדה בת 3 סובלת מנוזלים באוזניים, בבדיקת שמיעה אחרונה התקבלה תשובה 45. מזה מספר ימים עם חום גבוה, הרופא איבחן דלקת באוזן ונתן דיספטיל למשך לחודש לטיפול בדלקת לייבוש הנוזלים. לפי תשובות קודמות שלך התרשמתי שטיפול זה לא מסייע לייבוש הנוזלים, האם לדעתך יש להפסיק טיםול לאחר סיום הדלקת?

אכן כך. טיפול אנטיביוטי של 7-10 ימים לגיטימי לדלקת אוזן תיכונה חריפה. אין כל תועלת במתן טיפול ממושך לייבוש נזולים. זה לא עוזר למאטה זאת. הנוזל באוזן יכול להספג לבד או שלא ולאנטיביוטיקה אין השפעה על כך.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים