נגישות
נגישות

האם יש בעיה לטוס עם חור בעור התוף?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/04/2019 | 20:30 | מאת: בתאל

שלום וברכה, הבן שלנו בן 3 וחצי, סובל מהפרשות וחור בעור התוף בשתי האוזניים(נפתח ונסגר לסירוגין). הוא עבר ניתוח כפתורים לפני חודשיים, ובאוזן אחת, נפל לו הכפתור. בעקבות טיפול הומאופתי, ההפרשות פחתו. אנחנו טסים עוד שבוע, הרופא אמר שאין בעיה לטוס. האם יכאב לו? מה אפשר לתת להקלה? זה יכול לפגוע לו באוזן? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב באוזן עם כפתור או נקב בתופית לא תהיה כל בעיה בטיסה כוון שאין הפרש לחצים בין האזון התיכונה לסביבה החיצונית. באוזן עם נוזלים יכול להיות לחץ בנחיתה בד"כ ילדים לא מתלוננים. ניתן לשים תרסיס באף לפני הנחיתה. דר גורדין

03/04/2019 | 09:08 | מאת: בתאל

תודה רבה רבה על התשובה המהירה..

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים