DM1 - MYOTONIC DYSTROPHY

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

31/10/2011 | 20:19 | מאת: דוד

שלום, לאבי שנפטר בגיל 83 לפני מספר חודשים היה DM1 עם מספר חזרות בינוני. אני עשיתי בדיקה ומספר החזרות היה מינימאלי ואצלי זה בסדר. השאלה היא האם אני צריך לבצע בדיקה זו גם לילדים שלי. תודה רבה.

יש סיכוי שאצל ילדיך זה לא עבר, או עבר באופן מינימאלי אך גם יש סיכון למשהו פחות טוב. צריך ייעוץ גנטי עם התוצאות במדויק על מנת לקבוע מה הסיכון. בחלק מהמקרים המצב יכול להחמיר בהרבה. פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

02/11/2011 | 13:36 | מאת: דוד

לאבא שלי היה אלל א=13 אלל ב=82 לי יש אלל א=13 אלל ב=16 האם יש צורך לבצע בדיקות גם לילדים שלי? תודה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי