שאלה דחופה לאחד המומחים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

14/05/2008 | 20:11 | מאת: שרונה

שלום רציתי לדעת האם ישנם סימנים מסוימים או תחושות מסוימות שניתן להרגיש בשבועות הראשונים להריון(שבוע שלישי-רביעי). מה הסיכוי שאקלט להריון בפעם הראשונה לאחר נטילת גלולות במשך 10 שנים ללא הפסקה?האם ישנה האפשרות שמיד לאחר הפסקת נטילתן ניתן להיקלט? תודה

לעתים חשים עקצוץ בפטמות ולעיתים לחץ בשלפוחית, הכי פשוט - לבצע בדיקה ביתית להריון. בהחלט אפשר להכנס להריון מיד אחרי הפסקת גלולות, זה אפילו עוזר.

15/05/2008 | 17:36 | מאת: שרונה

לאיר איחור של כמה ימים כדאי לערוך בדיקה בייתית ועל איזו בדיקה אתה ממליץ. תודה שרונה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי