בהמשך לשאלתי (שרשור השאלות נמצא כבר למטה)

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/08/2010 | 17:37 | מאת: נוהר

הריון ראשון תקין ילדה בריאה טפוטפו נפגשנו אחרי הגרידה הראשונה 8p+ בוצע קריוטיפ הורים תקין גרידה שניה טריזומיה 16 דיברנו טלפונית אחרי לאחר מכן הריון תקין נולדה ילדה בריאה טפוטפו כעת גרידה שבוע9 עובר מתאים ל 6+ לא בוצעה בדיקה גנטית כי אמרו לי שהסיכוי נמוך ולא התעקשתי נמצא בעית קרישיות פקטור 2 הטרו מטופלת בקלקסן 60 משקלי כ 50 האם יש בדיקה נוספת לבצע? הצעות להמשך? רב תודות...

בעית הקרישיות כבר מטופלת. מבחינה גנטית - התקלות אינן קשורות זו לזו אין לי הצעות מיוחדות כעת פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי