טיפול הפריה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/03/2010 | 13:20 | מאת: תמי

שלום ד"ר יובל ירון שמי תמי ואני אחרי טיפול 3 ואני רוצה בקרוב להתחלי עוד טיפול המכון הגנטיבדק ולבעלי יש תסמונת XYY בכול זאת יש תאי זרע אז פנינו לIVF אבל לפני זה אני רוצה שלאול אותך מספר שאלות כשהתחלתי את הטיפולים איכות הזרע היתה ירודה אולי זה בגלל שבעלי חולה סכרת אני לא יודעת אבל קיום אנשי המעבדה אומרים שאיכות הזרע טובה ומוצעים תאי זרע אבל יש בעיה העוברים לא נקלטים ברחם ולא מחזיקים מעמד במעבדה איזה פיתרון יש למצב כזה הודה לך מראש על תשובה כנה ואמיתית תמי

קודם כל אם יש הפריות ומחזירים לך עוברים זו סיבה טובה. חשוב לדעת אם עושים מיקרומניפולציה (ICSI) או שההפריות נעשות באופן טבעי. בכל מקרה הייתי ממליץ לך להמשיך לנסות ולא להתייאש. פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. טל: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

21/03/2010 | 19:10 | מאת: תמי

שלום ד"ר יובל אני מטופלת IVF הזרע עובר השבחה ומיקרומניפולציה יש עוברים עם 5 תאים אבל הבעיה שהם לא מתפתחים יותר מזה מה אפשר לעשות או להגיד לרופאים שהטיפול יצליח אני לא מבינה מה עוד אפשר לעשות יש לזר יש עוברים למה זה לא מתפתח זאת השאלה ?????

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי