חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/04/2008 | 19:46 | מאת: ענבל מ א

אני בת 29 בשבוע 19 +3 יום כל הבדיקות עד עכשיו היו תקינות: בדיקות סקר גנטיות תקינות לפי גנומטר . סקר שליש ראשון ,שבוע 13.5:שקיפות עורפית 1.1 מ"מ. סיכון משוקלל לתשמונת דאון 1:6613 סקר ביוכימי שליש שני שבוע 17 hcg 1.97mom/afp 1.1mom/ue3-0.69mom סיכון לפי גיל ds1:931 סיכון לפי גיל ובדיקות 1:409 סקירה מוקדמת שבוע 15 תקינה. ביקרנו אצל יועץ גנטי והשקלול של של הסקר בשליש הראשון והשני הוא נמוך מ-1:1000 היועץ אמר שאין צורך בבדיקת מי שפיר ,ויועץ שני אמר שיש צורך בבדיקה. יש לציין שזה הריון ivf שלקח המון זמן ומאמץ . לא יודעת מה לעשות ,מחכה לתשובה דחופה!!!

על פניו, לא נראית סיבה מיוחדת למי שפיר. מה היו הנימוקים של היועץ שהציע כן לעשות ? אני מבין שההריון יקר ולכן יש לשקול בכובד ראש. היכן עשית סקירה מוקדמת ?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי