תסמונת קליינפלנטר במבוגר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

05/09/2020 | 02:51 | מאת: מושיקו

שלום , אני חושד שיש לי תסמונת קליינפלנטר . קבעתי תור ליועץ גנטי כללי . האם זה המומחה שאמור לתת לי מענה ? בנוסף האם כדאיי לי לבוא עם בדיקת טסטרטורן בדם(זאת אומרת לבקש מרופא המשפחה הפנייה )? או שאין לי שום הכנה שאני צריך לעשות לפניי הפגישה עם היועץ? . תודה על המענה מראש ושיהיה שבת שלום

05/09/2020 | 02:56 | מאת: מושיקו

בנוסף זה לא משהו שהיו אמורים לבדוק במי שפיר או משהו ? זאת שאלה שמסקרנת אותי בלי קשר . פשוט גיולי מוקדם נותן אפשרות לטיפול מסויים . כיום אני אחריי גיל 30 .

שלום אפשר לבצע בדיקת טסטוסטרון, אבל הכי פשוט זה אחרי המפגש עם הגנטיקאי לבצע בדיקת קריוטיפ פשוטה, שתענה על השאלה בהצלחה

אכן ניתן לאתר במי שפיר, אבל לא כל אישה עושה בדיקה כזו בהריון

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי