בדיקות גנטיות להריון מתרומת זרע מחו ל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

01/07/2020 | 16:25 | מאת: דנה

איזה בדיקות גנטיות צריך לעשות לתרומת זרע מחו ל? אני שוקלת להיכנס כך להריון, עוד לא התחלתי תהליכים. ראיתי שמוצעות בשוק בדיקות מגוונות. בב ח אחד 380 מחלות, אצל גנטיקאי מפורסם 270 מחלות, ובמכון פרטי אחר 400 מחלות כשהמעבדה בארה ב. ממש מבולבלת ונלחצת מזה. וכמובן הבדלים במחירים פערים של 600 שח לכאן ולכאן. את הבדיקות העדתיות דרך קופ ח כבר עשיתי והן תקינות. אודה להמלצתך.

שלום. אכן החלטה על האיון מתורם זרע היא מורכבת, בין היתר בפאן הגנטי. המלצה היא לבצע בקר גנטי לאם הביולוגית לכל הפחות עפי משרהב. מעבר חזה ניתן להרחיב לבקר רחב לאם, ואם ניתן גם לתורם הזרע. לא כל בנקי הזרע מציעים שרות כזה. מוזמנית להוא להתייעץ במכון הגנטי באיכילוב בנושא, יש לנו נסיון רב ביעוץ והכוונה במקרים דומים

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי