בדיקת אבהות במהלך ההיריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/04/2020 | 00:37 | מאת: שבוע 14

אני בשבוע 14 להיריוני, לצערי נאלצתי לעשות בדירת אבהות במהלך ההיריון פעם אחת בשבוע 11, ופעם שניה בשבוע 13 בשתי הפעמים המעבדה בחו״ל נתנה תשובה כי ריכוז ה- DNA נמוך בדמי, מה גורם לבעיה זאת ? מה ניתן לעשות כדי לשפר את התוצאה ? והאם יש אפשרות אחרת כדי לגלות מיהו האב ? אשמח לתשובתך בהקדם.

שלום על פי חוק בארץ בדיקת אבהות נעשית רק עם צו בית משפט. ובדכ לא ניתנים צווים כאלה במהלך הריון לבבדיקת עוברים לגבי המעבדות בחול- אינני יודעת באיזה שיטות הם משתמשים ולכן קשה לי לענות על זה. מציעה להתיעץ איתם

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי