שאלה חשובה יעוץ גמטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

15/01/2020 | 05:34 | מאת: מאיה

שלום אני בת 33 בהריון תאומים . עשיתי את הבדיקת שקיפות עורפית שהיתה תקינה. ולא ידעתי שלא צריך את הבדיקה חלבון עוברי ועשיתי והתוצאה לא היתה תקינה. את הביו לא עשיתי. רק לאחר מכן הבנתי שלא עושים בהריון תאומים את הבדיקה חלבון עוברי. הומלץ לי ללכת ליעוץ גנטי ולעשות מי שפיר? שאלה מהי הסיבה שהבדיקה יצאה לא תקינה? מה מומלץ לעשות? תודה

קשה לענות מבלי לראות את הבדיקה ולעבור על מסמכי ההריון. מציעה להתייעץ עם רופא מטפל -ואם הוא/היא לא יכולים לתת מענה אכן לגשת ליעוץ גנטי

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי