תוצאות סקר ביוכימי...

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

07/01/2020 | 19:33 | מאת: ליאת

שלום לפני כשבוע עשיתי את השקיפות העורפית ובדיקות הדם הנלוות. השקיפות העורפית יצאה תקינה אך בבדיקת הדם יצא שה hcgb גבוה 3.88. הבנתי שהנורמה היא עד 3.0 כבל לא הצלחתי למחוא באינטרנט מידע האם 3.88 נחשב גבוה או גבולי ביחס לנורמה, ומה המשמעות של ערך גבוה.. השקלול של הסיכון אצחי יצא 1:110. אני בת 37 וזה הריון ראשון מ ivf אחרי שנתייח של טיפולים..ברקע יש לי אדנומטריוזיס. אשמח לדעת האם יש סיכונים כלשהם להריון בשל הערך הגבוה שציינתי מלבד הסיכון לתסמונת דאון? תודה וערב טוב ליאת

אין מדמעות ידוע ל HCG גבוה בסקר שליש ראשון- כדאי לחזור על זה בסקר שליש שני. מנגד אם הסיכון המשוקלל עם בדיקת הדם יצא 1:110 יש המלצה לבדיקת העובר (מי שפיר). בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי