מנח עובר מוזר שבוע 37

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/11/2019 | 02:32 | מאת: איולה

שבוע 37, הערכת משקל 2.860. באולטרסאונד היום ובהערכת משקל שבוע שעבר נאמר לי שהעוברית שוכבת במעין פיסוק לא ברור. הראש למטה, שכיבה לאורך אבל פיסוק ברגליים. עובדה זו מתחברת לחלק מהתחושות שאני מרגישה בבטן, של תנועת כף רגל קטנה בשני צידי הבטן העליונה .. על מה מנח כזה יכול להעיד ולמה יכול לגרום?? במיוחד שידוע שהיא שוכבת ככה מזה זמן.. האם יש צורך בבירור על סמך השכיבה המוזרה הזו?? מה הן ההשלכות ? תודה רבה!

שלום חוסר תנועה של עובר ברחם ולעיתים תנוחה לא משתנה עשויים להיות קשורים להפרעות שריר/פרקים/מערכת עצבים. ברם ממליצה לפנות לסקירה טובה כדי לבדוק האם זה המצב או לא טרם התחלת ברור

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי