אקסום לפני PGD/////////

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/11/2019 | 19:06 | מאת: דני

היי הופננו לPGD גם עקב טרנסלוקציה מאוזנת של בעלי וגם חשד להיפופוספוטמיה אצלו בילדותו הופננו לאקסום בעקבות ההיפופוספוטמיה והתוצאה תקינה הכוונה שלא נמצא גן שגורם לכך האם אוכל להתקדם לדעתך בPGD רק בגלל הטרנסלוקציה או שמה היועץ ידרוש אקסום גם להוריו של בעלי ? כמובן שאני אחזור לגנטיקאי אבל רציתי לשאול דעה נוספת

מציעה לשוחח עם המקום בו מתוכנן PGD האם רוצים ברור נוסף, או יסתפקו במה שבוצע על פי הקליניקה של המטופל. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי