שאלה בנוגע לבדיקות גנטיות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/07/2019 | 13:12 | מאת: שני

שלום רב, בבדיקות גנטיות שעשיתי נמצאתי לצערי נשאית ל- 3 מוטציות: SLO; SMA ; טרומבוציטופניה מולדת. לאור הממצאים בן זוגי הלך להיבדק גם, אולם התוצאות תגענה רק עוד חודש. שאלתי היא האם עלינו להמתין לתוצאות או שבינתיים אנו יכולים לנסות להיכנס להריון? תודה רבה מראש על התשובה.

החלטה שלכם במידה ותהיי בהריון ויתברר כי בן הזוג נשא- תהיה המלצה לאבחון בעובר בסיסי שליה או מי שפיר אם לא תהיו בהריון- אפשר במידה ושניכם נשאים להרות באמצעות טיפולי הפריה ואבחון עוברים

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי