ציסטה בעוברית לאחר שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/06/2019 | 12:22 | מאת: לואיזה

היי, אני שבוע 12+2, אתמול ביצעתי שקיפות עורפית. במהלך הבדיקה הרופא עלה על ממצא חשוד ולכן עשה בדיקה פנימית שלדבריו לעוברית יש ממצא ציסטי צלול בגודל של 0.67 בחלל הבטן. לדבריו אין סיבה להילחלץ ולהמתין לסקירה המוקדמת שתהיה ב-3.7. לדבריו הכליות תקינות ולא ברור כרגע מה המקור. האם יש סיבה לדאגה? ומה ההמלצה לעשות הלאה.

ממליצה לעקוב אחר הממצא. יש סיבות רבות לציסטות בעוברים. אם הממצא יהיה בסקירה המוקדמת- פני ליעוץ גנטי להמשך ברור

23/06/2019 | 16:11 | מאת: לואיזה

על מה יכולה להעיד ציסטה? כלומר עם איזו הפרעה במידה והיא ממשיכה לגדול. עשינו בדיקות גנטיות והן יצאו תקינות.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי