הפסקת הריון פעמיים ברציפות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

09/03/2019 | 18:11 | מאת: רות

לפני כחמישה חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע התשע עשרה בשל תיסמונת דאון. לפני כשבוע , בשבוע התשע להריון נימצא העובר ללא דופק לאחר שבשבוע שבע כן שמעו דופק. גילי36 יש לי ילדה בריאה בת ארבע . אני בטבלת משילות פולציסטיות. שני ההריונות הכושלים ניע בתי ללא טיפולים. מה עלי לעשות כדי להמנע מהריון כושל נוסף, תודה

שלום צר לי לשמוע את אשר חווית. לא בהכרח יש קשר בין הדברים - אבל ככל שאישה מתבגרת היא יותר בסיכון להפרעות כרומוזומיות. זה י כול לבוא לידי ביטוי בתסמונת דאון - או בהריון שהדופק בו מפסיק בשליש הראשון. לנשום עמוק ולמסות שוב ורוב הסיכויים שיהיה בסדר בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי