גנטיקה במערכת רביה גברית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

26/01/2019 | 20:14 | מאת: שחר 33

שלום רב, באם נמצאה איזושהי בעיה גנטית, במערכת הרביה הגברית (לדוג חוסר בגן המייצר זרע). האם הבעיה בהכרח תעבור גם לאחים זכרים נוספים באותה משפחה? והאם אחות מאותה המשפחה תוכל להעביר את הבעיה לכתדלד בן זכר? תודה רבה,

יש גורמים רבים להפרעות במערכת הרביה הזכרית. כולל העדר/מיעוט זרע. בחלקן אלה דברים המתרחשים לראשונה באותו הפרט, ובחלקתם מדובר בשינויים תורשתיים היכולים לעבור גם לבני משפחה נוספים ולעיתים אף להתבטא בצורות ואופנים שונים. על מנת לענות על השאלה בצורה טובה דרוש יעוץ גנטי ספציפי ואישי. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי