בדיקות גנטיות - טרום היריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

15/10/2018 | 18:06 | מאת: יעל

שלום, בעלי ואני ממוצא אשכנזי ומעוניינים בביצוע בדיקות גנטיות מורחבות לפני הכניסה להריון. בחיפוש באינטרנט מצאתי כי יש מכונים רבים המציעים בדיקות אלה באופן פרטי (fugene genetics, family genetix והחדשה- my screen ועוד ועוד...). כיצד בוחרים מבין המכונים השונים? כל אחד מתהדר ביתרון כזה או אחר, אך בסופו של דבר אין ברשותי את הכלים להחליט באופן מושכל. אשמח לעזרה. תודה!

אכן קשה לבחור ולכל סקר יתרונות וחסרונות. כדאי לדבר עם הנציגים. בכל מקרה ממליצה בחום לעשות סקר מורחב טרם הריון.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי