חלבון עוברי + סקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

10/10/2018 | 14:54 | מאת: נטלי

ד"ר שלום רב, אשמח לשמוע את דעתך. נכון להיום שבוע 19. הריון IVF. שקיפות תקינה, סקר ביוכימי שליש ראשון 1:690, בהמלצת הרופא שלי בוצעה בדיקת ניפטי של חברת פרגניקר (המורחבת) וסקירה מוקדמת. ניפטי תקינה לחלוטין, בדקו כ-64 תסמונות והכל יצא תקין. סקירה ראשונה מעולה. חלבון עוברי 1:1000 . כלומר, הסיכון ירד מעט. לטענת הרופא לאחר שביצעתי את בדיקת הניפטי וסקירה מוקדמת שיצאה תקינה אני יכולה להיות רגועה. מה דעתך ?

אכן תוצאות מעודדות ואת נמצאת בסיכון נמוך להפרעה או בעיה בעובר. אם מבצעים מי שפיר- זה עבור ציפ גנטי, שיכול לאתר דברים ששאר הבדיקות לא יכולות. הסיכוי להפרעה מסוג זה במקרה שלך הוא קטן מ 0.5% בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי