verefi סקר ראשון חלבון עוברי ומי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/08/2018 | 11:59 | מאת: רוזה

היי אני בת 34 ביצעתי סקר ראשון יצא לי 1:50 בעקבות כך עשיתי verefi ויצא תקין ברוך השם. עברתי סקירה מוקדמת הכל היה תקין חוץ מנקודה לבנה בחדר שמאל בלב. מחר אעשה חלבון ועוד שבועיים יש לי ייעוץ גנטי. האם הverefi חזק יותר מהחלבון העוברי והסקרים? ומה הסיכוי שישלחו לי אותי לעשות מי שפיר? מאוד מפחדת גם מתוצאות החלבון עוברי

מידת הודאות ויכולת הגילוי של בדיקות NIPS עולה על סקר שליש ראשון, אכן. כולם סקר אך ה NIPS טוב יותר. 100% יש רק במי שפיר לתסמונת דאון בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי