תסמונת נונאן ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/07/2018 | 14:24 | מאת: אנונימי

היי אני רוצה לשאול שאלה מקווה למצוא אצלך את התשובה , ראיתי בפורום דוקטורים שיש לך מידע על תסמונת נונאן. הבת שלי בת 9 , לאחרונה גילינו שיש לה תסמונת נונאן מבדיקה שעשינו בחו ל. רציתי לקבל קצת יותר מידע ופרטים על התסמונת וגם האם היא נחשבת לנדירה בשביל שאוכל להגיש תביעה לקצבת נכות בביטוח לאומי? הילדה עם עיכוב התפתחותי רב תחומי ., ולא אושר לנו בביטוח לאומי עד כה. תודה מראש

שלום ממליצה לקבל את המידע בצורה מקצועית מול גנטיקאי ולא בהתכתבות. ישנם גם גורמים בביהח שמסייעים מול ביטוח לאומי במידת הצורך בהצלחה!

22/02/2024 | 21:56 | מאת: מאיה

אשמח ליצור קשר עם אמהות לילדי נונאן או להכנס לקבוצת אמהות או משהוא כזה להתייעצויות וכו'... תודה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי