בדיקת סקר שני. אשמח למענה בהקדם. אני ממש בפחד.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/07/2018 | 23:27 | מאת: שאלה

היי עשיתי nipt שיצא תקין. שקיפות עורפית תקינה 2 בדיקות דם סקר לא תקינות רשום סיכוי גבוה לתסמונת דאון. האם nipt לא אמין? אנע שבוע 22 כבר לא יכולה בשלב הזה מי שפיר רק מאוחר יותר. מה לעשות הפחד הורג אותי. אני בת 35 אלד בת 35 ו4 חודשים.

לבדיקת nipt גישות רבה יותר ויכולת גילוי ודיוק רב יותר. קשה בלי לראות את הנתונים להרגיע לגמרי אבל סביר להניח שהסיכוי לדאון נמוך. ממליצה להתייעץ עם רופא המטפל או במידה ולא אפשרי אף יעוץ גנטי. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי