שאלה לגבי בדיקת דם (וריפיי)

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/07/2018 | 09:12 | מאת: דורית

שלום, ביצעתי את בדיקת וריפיי שמדגישה כי גידולים שפירים או ממאירים יכולים לתת גם הם תוצאה חיובית. האם כל החברות מבצעות את בדיקת הדם באותו האופן כך שהן לא יודעות להפריד בין הDNA בפלזמה? העובר שלי הוא זכר. עשיתי את הבדיקה עקב 1:47 לדאון. בתודה מראש

בחברות השונות מדובר בשיטות שונות. אך בכל מקרה של גידול שפיר או ממאיר יש סיכוי שתתקבל תוצאה של סיכון גבוה. אף אחד לא מפריד את הדנא החופשי של האם מהעובר - לכן מדובר בבדיקת סקר בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי