מיקרודלישיין 16p13.11-p12.3

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

14/06/2018 | 16:12 | מאת: חוששים ומודאגים

שלום, קבלנו תשובות מבדיקת הציפ הגנטי ונמצא כי לעובר יש חסר בכרומוזום 16 של 41 גנים. בעלי ואני בצענו cma ואף אחד מאיתנו לא נשא של החסר (אנחנו בריאים) כל הבדיקות והסקירות שבצענו יצאות תקינות אנחנו רוצים לדעת את אחוזי הסיכון הקיימים מהן ההשלכות כלומר לאיזה בעיות אנו צפויים בילוד. של המשך ההריון או האם לבצע הפסקת הריון.

שלום תשובת לציפ גנטי של עוברים- יש לעשות במסגרת של יעוץ גנטי פנים אל פנים ולא אונליין - זה לא מקצועי. מוזמנים במשחה רבה לקבוע תור לאיכילוב אם תרצו- או לשוב למקום בו בוצע האבחון

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי