סיסי שליה בעקבות שקיפות עורפית גבוהה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

02/04/2018 | 13:17 | מאת: דנה

שלום, עשיתי שקיפות עורפית ויצא 5מ״מ ולכן אני הולכת לעשות מחר סיסי שליה. 1. מהו הסיכוי שבכל זאת העובר בריא? 2. האם יש מניעה מלעשות את הבדיקה אם אני נוטלת אנטיביוטיקה לטיול בדלקת בדרכי השתן? תודה

העובר יכול להיות בריא, אבל זה מצריך ברור ארוך- סיסי שליה ביצוע ציפ גנטי CMA סקירות מערכות אקו לב עובר ואולי אף ברורים אחרים. לגבי ביצוע בדיקה תוך כדי טיפול אנטיביוטי- למכוני אולטראסאונד שונים נהלים שונים- יש לבדוק במקום בו מתבצעת הבדיקה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי