מולה חלקית לאחר הפלה מניעת הריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/12/2017 | 21:30 | מאת: סיגל

שלום דר, מה זה מולה חלקית? למה היא נוצרת? והאם זה באמת נחוץ למנוע הריון חצי שנה אחרי? תודה רבה

מציעה לפנות לפורום הריון בסיכון. בגדול מדובר בתהליך הפריה לא תקין של זרע וביצית. לא מתפתח מזה עובר בר חיות אבל לחומר ההריוני יכולת ״לפלוש״ לרחם ולהתנהג כמו תהליך גידולי. המעקב הוא עי רמות הורמון ההריון (המופרש עי השליה או תאי הגידול) אם הם עולים זה סימן להשנות או התפשטות התהליך שמצריך טיפול, לעיתים אף כמוטרפי (קל). לא רוצים הריון במקביל כדי לא למסך זיהוי של מצב זה העשוי לסכן חיים אם לא יטופל. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי