מתי לעשות בדיקת גנומיטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

29/11/2017 | 12:05 | מאת: יפית

שלום לכם, לאחרונה ערכתי ברורים לגבי בדיקת דם במקום מי שפיר. כרגע מתסמן שאעשה את בדיקת גנומיטי (מהשוואה שעשיתי גיליתי שהבדיקה מקיפה יותר ומדוייקת יותר) אשמח לדעת מתי לדעתכם רצוי לקיים את הבדיקה? באיזה שבוע? עקרונית ראיתי שאפשר לעשות כבר בשבוע 10 אבל האם יש לכם המלצה לשבוע מסויים? תודה רבה

כל בדיקת ה NIPT כולל גנומיטי הן בדיקות סקר. לא מחליפות את מי השפיר בשום אופן זה על פי כל האיגודים הגנטים והגניקולוגיים ואכן ניתן לבצע משבוע 10- ממליצה לשאות את החברה עצמה אם יש הנחיות אחרות בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי