חוסר בכרומוזום 16-הפסקת הריון?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

24/11/2017 | 21:43 | מאת: הילה

שלום התגלה בבדיקת צ׳יפ גנטי חוסר במקטע בכרומוזום 16. אני מבינה שהחוסר מוביל למומים קשים כמו פיגור שכלי , סכיזופרניה ועוד. האם יש איזו שהיא סבירות ודרך לדעת שבכל זאת לא יהיה לזה ביטוי בעובר שלי. אני כרגע מתלבטת לגבי הפסקת הריון.

לגבי תשובות של ציפ גנטי- זה מאוד מורכב לתת מענה באינטרנט שכן יש הרבה משתנים שחייבים להתיחס אליהם. ממליצה לשוב למקום בו בוצעה הבדיקה ליעוץ מסודר. במידה ולא קיבלת מענה מספק אפשר לקבל חו״ד שניה- אבל זו רק פנים מול פנים עם כל התוצאות הכותבות. פחות מזה זה לא רציני ולא נותן תשובה אמיתית למה שאת שואלת. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי