בדיקת x שפיר טרום הריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

22/08/2017 | 13:59 | מאת: בדיקת x שפיר טרום הריון

שלום רב, עשיתי בדיקות גנטיות ובתוצאה לבדיקת הx השביר זה מה שהתקבל: נמצאו 2 אללים: אלל א : 26 חזרות אלל ב: 41/31 חזרות תופעה זו נקראת מוזאיקה רציתי לשאול מה זה אומר מבחינת הריונות עתידיים? תודה

שלום זוהי תוצאה נדירה ביותר- ממליצה לשוב למכון הגנטי/ מעבדה בו בוצעה הבדיקה על מנת שירחיבו את הברור על מנת להסביר את התוצאה. יתכן ויש לך כרומוזום x נוסף, לדוגמא. עם בדיקות מקיפות ניתן יהיה גם לתת יעוץ לגבי הסיכון של גדילה מעל 200 חזרות בהריונות שלך (המצב של מחלת ה x השביר עצמו) בהצלחה0

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי