בדיקות גנטיות שהתווספו אחרי 2005

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

27/07/2017 | 09:24 | מאת: אולגה

שלום, עשיתי בדיקות גנטיות לפני הריון בשנת 2005 שיצאו תקינות. לצערי לא שמרתי אותן ואין תיעוד בשום מקום. כעת אני צריכה לעשות את הבדיקות החדשות שהתווספו מאז. האם יש מקום כלשהו שבו ניתן לבדוק אילו בדיקות התווספו מאז 2005 (שני בני זוג אשכנזים)? תודה רבה!

אכן נוספו בדיקות מאז 2005. יש חובה למעבדה המבצעת לשמור תא הבדיקות שבוצעו בעבר- ממליצה לפנות לקופ״ח / ביה״ח / מכון גנטי בו זה בוצע ולבקש עותק. וזאת על מנת לוודא שאכן כל מה שהומלץ בעבר בוצע, ועומד בסטנדרטים של הבדיקות כיום. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי