ערכים של עצמות ארוכות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/06/2017 | 17:11 | מאת: אני

שבוע הריון מחושב 31W+2 BPD 79.3mm OFD 102 mm HA 286.1 mm AC 268.6mm Femur 55.9mm Humerus 49.7mm Ulna 44.2mm Radius 34.5 mm Tibia 46.8mm Fibula 46.5mm Cerebellar 40.3 mm CM 6.76 האם גמדות כלול בצ'יפ הגנטי שנעשה באסותא? איך ניתן לברר גמדות ואיזה עוד מצבים יתכנו? האם צריך לחזור על מי שפיר כי לא נשמר חומר או האם ניתן לבצע בדיקות אחרות? צ'יפ גנטי ומי שפיר היו תקינים. עורק טבורי אחד בחבל הטבור חוץ מזה לא נאמר כלום. הבנתי שהרדיוס מאוד חריג

דרוש שיתנו את המדידות בסטיות תקן ולא בממ. בנוסף בכל ספק לגבי אורך עצמות ארוכות ממליצה לגשת ליעוץ גנטי. סוגי גמדות לא נבדקים בציפ גנטי. מצריך בדיקה מיוחדת. השאלה היא האם יש הצדקה לבצע דיקור חוזר לשם כך..

20/06/2017 | 15:36 | מאת: אני

הרדיוס 4 סטיות תקן פחות ממוצע לשבוע כל השאר בין 1.15-2.6 סטיות תקן

אז מדובר בקיצור משמעותי ויש לגשת בדחיפות ליעוץ גנטי על מנת לראות מה עודניתן לבדוק והאם יש צורך בדיקור חוזר.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי