ספיידר אנגיומה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

08/03/2010 | 18:25 | מאת: שרי

שלום לב בני בגיל 7- חודשים יש לו בערך מגיל חודשיים כתם על הפנים ע"פי התייעצות אם רופא עור נאמר לי שזה ספיידר אנגיומה השאלה שלי אם יש לזה טיפול ??. מאיזה גיל ?? ואם זה לא מסוכן וגודל אם הזמן .? הרופא העור ייעץ לי לא לגעת כי הילד עדיין קטן ואם לטפל רק שיגדל .. האם יש מצב שזה יעבור לבד אם הזמן . האם החשיפה לשמש מסוכנת ?? תודה שרי

מדובר על הרחבה קלה של כלי דם. כלומר- בעיה אסתטית בלבד. ניתן לטפל בה בקלות ע"י צריבה עם מחט חשמלית, אולם הטיפול מעט כואב ואיני רואה סיבה להכאיב לילד בגלל כתם אדום על הפנים. לכשיגדל הילד וירצה- יוכל תמיד לטפל. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)