mycosis fungoides

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/05/2008 | 18:08 | מאת: אורן

שלום רב,ד"ר. בשל מחלת mycosis fungoides אני לוקח כדור בשם : נאוטיגסון Neotigason Acitretin 25mg הבנתי שאחת מתופעות של הכדור בשל ההשפעה הרעילנית היא אפשרות של כאבי שרירים,פרקים ועד נזק בעצמות באזור החוליות ואיזורי חיבור של גידים ורצועות לעצם. ד"ר, עד כמה באמת התופעות הנ"ל נכונים (באחוזים) לאחר כמה זמן מתחיל ההשפעה הרעילנית של הכדור לחלחל ולחדור לעצמות . ד"ר,(בקצרה),איזה בדיקות מומלץ:בשל הנסיבות-לדאוג לבצע בטווח הקצר- והארוך ? בברכה

כאבי שרירים ופרקים הינם תופעה נפוצה. נזק לעצמות- לא! לא מדובר על "הרעלה" אלא על תופעת חוואי פיזיולוגית של ויטמין A (החומר הפעיל בתרופה הוא נגזרת של ויטמין A). לא מקובל לבצע כל בדיקה בנושא- פשוט "להקשיב לגוף", כלומר: לא לבצע פעילות גופנית הגורמת לסבל. בריאות שלמה, ד"ר ניר נתנזון

22/05/2008 | 01:38 | מאת: אורן

.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)